Υπηρεσίες

Φανοποιεία - Βαφές αυτοκινήτων

Η φανοποιία γίνετε με μεγάλη προσοχή και μεράκι ώστε να μείνουμε ικανοποιημένοι εμείς και έτσι ο πελάτης μας να μείνει ήσυχος. Το αμέσως επόμενο στάδιο η βαφή αυτοκινήτου χρειάζεται και αυτή μια προεργασία η όποια ξεκινάει με το τρίψιμο τις προ-βαφόμενης περιοχής για να γίνει η απαραίτητη λείανση της περιοχής ώστε τη στιγμή που θα πέσει η στρώση του χρώματος στο φούρνο και ύστερα το βερνίκι η επιφάνεια να μη κάνει καθόλου «βαθουλώματα» στο φώς.

Αλλαγή χρώματος αυτοκινήτου

Πάνω απο 5.000 χρώματα και αποχρώσεις είναι στην διάθεση σας,για εσάς που θα αποφασίσετε να προβείτε σε μια ολοκληρωτική αλλαγή χρώματος της αρεσκείας σας όπως μεταλλικό χρώμα διπλής,μεταλλικό χρώμα διπλής με πέρλα,μεταλλικό χρώμα τριπλής με πέρλα, Μάτ χρώμα και χρώμα μονής επίστρωσης της επιλογής σας!

Τοπικές βαφές - Σβησίματα

Η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρει ένα χαμηλότερο κόστος επισκευής στο αυτοκίνητο και σε πιο σύντομο χρόνο. Οι τοπικές βαφές επιτρέπουν την ολική αποκατάσταση των μικροκτυπημάτων ή εκδορών, στα κομμάτια εκείνα του αυτοκινήτου που έχουν υποστεί ζημιά, χωρίς να επηρεάζεται η συνολική απόχρωση του αυτοκινήτου αφήνοντας το εργοστασιακό χρώμα ακέραιο, κάτι που εξυπηρετεί και τον πιθανό έλεγχο του αυτοκινήτου διατηρώντας την μεταπωλητική του αξία. Παρακάτω υπάρχουν όλα τα στάδια τα οποία γίνονται με τρόπο τέτοιο ώστε να ολοκληρωθεί με 100% επιτυχία μια τοπική βαφή.

Βαφή ζαντών

Πρώτο στάδιο είναι ο σωστός καθαρισμός και το καλό στέγνωμα. Δεύτερο στάδιο είναι το τρίψιμο που πρέπει να γίνει ,όπως και η σωστή λείανση των ζαντών. Επόμενο στάδιο είναι το σκούπισμα από τα υπολείμματα της λείανσης ( όλα γίνονται με επαγγελματικά εργαλεία φανοποιίας ). Στην συνέχεια κάνουμε σωστή μόνωση πριν ρίξουμε το πρωτεύον υλικό και γεμίζουμε το πρωτεύον υπόστρωμα. Στη φάση αυτή πέφτουν τα απαραίτητα «στρώματα» ανάλογα με τη κατάσταση των τροχών και τελευταίο στάδιο είναι η βαφή του κατάλληλου χρώματος και τέλος του βερνικιού. Σκοπός μας είναι να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι!

Γυάλισμα αυτοκινήτου

Με το γυάλισμα αυτοκινήτου, συντηρείτε το οχημά σας σε άριστη κατάσταση και συγχρόνως το προστατεύετε!
Τα αποτελέσματα που πέρνουμε απο τη διαδικασία είναι τα εξής:

1) ανανέωση του χρώματος του αυτοκινήτου και επαναφορά του στην αρχική του κατάσταση.

2) εξάλειψη ελαφρών εκδορών επιφάνειας χρώματος (βερνικιού)

3) καθαρισμός από ρετσίνια, κουτσουλιές ή λεκέδες

4) Διόρθωση προβλημάτων από αυτόματα πλυντήρια, σκληρά σφουγγάρια, βούρτσες, σαπούνια.

5) Ξεθάμπωμα φαναριών